Heuvelrug Vastgoed begeleidt u bij de aankoop.

Het voorkomen van het kopen van de spreekwoordelijke "kat in de zak" is voor een leek lastig, maar het is de essentie van de bemiddeling. Waarschijnlijk weet u naar wat voor soort woning u op zoekt bent en in welke plaats u wilt gaan wonen.


Prachtige woning met 'open zolder'............................. Zaterdag a.s. 13 uur: Open Huis .................................... Appartement bovenste
Enig onderhoud is nodig .................................................................................................................................. verdieping met fraai uitzicht.

Toch zult u nog veel vragen tegenkomen en een ervaren en vakkundige persoonlijke begeleiding is dan raadzaam. Dat is een veilig idee want het gaat per slot van rekening om een aanzienlijk bedrag. Want als u zelf zou gaan onderhandelen is de kans groot dat u teveel betaalt, omdat u nu eenmaal Ďverliefd bent op uw droomhuis. Dat brengt een emotioneel spanningsveld met zich mee wat niet ten goede komt bij zakelijke onderhandelingen.

Onderhandelen over huizen is een vak dat u het beste aan een ervaren en objectieve huizenverkoper kunt overlaten. Heuvelrug Vastgoed kent alle koopargumenten en helpt u met juridische of technische problemen en handelt al die lastige papierwinkel voor u af.
Door kennis van de markt en ervaring, is Heuvelrug Vastgoed in staat om door middel van een juiste en zorgvuldige onderhandelingstactiek een betere aankoopprijs te realiseren voor het door u gewenste woonhuis.

Heuvelrug Vastgoed bespaart u veel tijd, snipperdagen, ergernis, slapeloze nachten en financiŽle risicoís.

 

TOTALE AANKOOPBEGELEIDING IN 3 FASEN

Fase 1 - OriŽnteren, Financieren en Bezichtigen

1.1 OriŽnteren

Heuvelrug Vastgoed heeft als makelaar en abonnementhouder bij diverse websites meer privileges dan particulieren.

Vergeet niet dat nog steeds veel woningen van eigenaar wisselen voordat ze zijn aangemeld of dat ermee is geadverteerd. Ook dat circuit houden we goed in de gaten, we zitten er namelijk bovenop.

Als eerste vernemen wij of een woning te koop staat op de Utrechtse Heuvelrug of indien gewenst van een woonplaats buiten het Nationaal Park.

 

1.2 Financieren

 

1.3 Bezichtigen

 

Fase 2 Ė Onderhandelen

 

Fase 3 - Afhandelen

 

TARIEVEN

Een aankoopbegeleiding blijft gewoonweg maatwerk is uit ervaring gebleken.
Heuvelrug Vastgoed hanteert verschillende tarieven voor de gewenste deeldiensten.
Daarom is onze aankoopbegeleiding zeer flexibel en de tariefstelling variabel.

Heuvelrug Vastgoed heef tarieven die zeer flexibel zijn, bespreekbaar en aantrekkelijk op basis van ĎNo-Cure No-Payí.

 

VEEL GESTELDE VRAGEN

Waarom aankoopbemiddeling in deeldiensten?
Door de vele koophuizensites op internet is het woningaanbod voor kopers inzichtelijker en toegankelijker geworden. In veel gevallen is men niet meer afhankelijk van een makelaar om inzicht te krijgen in het aanbod van de eigen woonomgeving. Door bemiddeling bij aankoop in verschillende en onafhankelijk van elkaar af te nemen diensten aan te bieden, wil ik er voor zorgen dat mijn cliŽnten tegen betaalbare tarieven op verantwoorde wijze het aankooptraject kunnen afronden. U neemt alleen af waar u behoefte aan heeft en weet dan dat deze deeldiensten optimaal door mij worden verzorgd.

Is Heuvelrug Vastgoed de enige partij die aankoopbemiddeling in deeldiensten aanbiedt?
Nee. Er zijn meer aanbieders van deeldiensten. De tarieven voor een combinatie van veelal slechts drie deeldiensten varieert tussen ca. 0,5% en 1,5% (excl. BTW) van de aankoopsom. Ik hanteer tarieven die bespreekbaar zijn en zonder verdere verplichtingen afgenomen kan worden.

Eerst uw droomhuis kopen?
Het voordeel van eerst kopen is dat u de prijsstelling van uw huidige woning en de verhuisdatum naar uw nieuwe huis zodanig kunt afstemmen en dat de verhuizing soepel verloopt.

Eerst uw huidige huis verkopen?
Het nadeel van eerst verkopen is dat de kans bestaat dat u eerder uit uw huidige woning moet dan u uw nieuwe woning kunt betrekken. In dat geval zult u mogelijk voor extra uitgaven komen te staan zoals, huurkosten, verhuis- en/of opslagkosten. Als u uw woning wilt verkopen bent u gebaat bij een vlotte verkoopprocedure die een goede prijs oplevert.

Wanneer is de koop definitief tot stand geworden?
Op het moment dat de wettelijke bedenktijd verlopen is en de data van eventuele ontbindende voorwaarden verstreken zijn.

Wie bepaalt de keuze van de notaris?
De koper kiest de notaris aangezien deze ook de notariskosten dient te betalen.

Wanneer kan ik mijn nieuwe woning betrekken?
Dit noemen wij de aanvaarding. Een andere benaming is de datum van overdracht en feitelijke levering (sleuteloverdracht). Deze aanvaardingsdatum maakt deel uit van de onderhandelingen en wordt opgenomen in de koopovereenkomst.

logo
Voor het actuele aanbod klik op de plaatsen.
Neem contact op per e-mail Zoek huizen in Driebergen Zoek huizen in Doorn Zoek huizen in Maarn Zoek huizen in Maarsbergen Zoek huizen in Leersum Zoek huizen in Amerongen Zoek huizen in Elst Zoek huizen in Rhenen Zoek huizen in wageningen Zoek huizen in de overige plaatsen Zoek huizen in het buitenland
Home Aanbod Verkoop Aankoop Service Nieuws Links Tips Contact

Cunerawweg 212
Rhenen
logo