Heuvelrug Vastgoed heeft alles onder één dak!


SERVICETAXATIES

Een erkende taxatie is bedoeld om te zien of de waarde van het pand het aangevraagde hypotheekbedrag vertegenwoordigd. Een uitgebreid taxatierapport, geen waardebepaling, is bijvoorbeeld nodig bij het afsluiten van een nieuwe hypotheek of wijziging van św bestaande hypotheek bij verhuizen of verbouwen. Het taxatierapport wordt geaccepteerd door alle banken en de Nationale Hypotheek Garantie.

Voor het taxeren is het tarief 1,2 ‰ van de getaxeerde waarde met een minimum van 250 euro.


BOUWKUNDIGE KEURING

De koper is wettelijk verplicht het onroerend goed te (laten) onderzoeken (onderzoeksplicht) en de verkoper is wettelijk verplicht de koper te (laten) informeren over de technische toestand van het object (informatieplicht).
Heuvelrug Vastgoed is beter bekend met verborgen gebreken. Indien u dergelijke gebreken niet meldt, kan de koper u later aansprakelijk stellen. In de voorlopige koopakte kan als ontbindende voorwaarde worden opgenomen dat alleen de koop doorgaat als het huis in orde is volgens de bouwtechnische keuring.

Voor het keuren van een huis is het tarief 295 euro.

Opmerking: alle tarieven zijn inclusief btw, recherche- en administratiekosten.


NOTARIS

Heuvelrug Vastgoed verwijst u graag naar het moderne notariskantoor in Doorn:
Van Eyk & Maigret Netwerk Notarissen.


FINANCIĖN

Zeker is ook dat u opstal- en inboedelverzekering opnieuw moeten worden afgesloten of worden aangepast. Eventueel ook een levensverzekering gekoppeld aan uw hypotheek.

Besparen is altijd mogelijk is het niet omdat św huis meer waard is of omdat een andere geldverstrekker de juiste hypotheekrente heeft of de samenhang of mogelijkheden van een levens-, opstal en/of inboedelverzekering, enzovoort. Een goede financieel adviseur is deskundig, onafhankelijk en zeer creatief in het bedenken van steeds nieuwe dekkingen en dekkingsvormen.
Ga nooit over één nacht ijs want uit ervaring is gebleken dat het u zomaar honderden euro“s per maand kan besparen! Want door niet verder te kijken dan de laagste hypotheekrente of die financier die het hoogste bedrag wil lenen is echt niet verstandig.

HYPOTHEEK

Door een gedegen financieel plan voor nu en de toekomst niet te hebben, kan ook een verkoop of aankoop niet zijn doorgang vinden. Want bij een huis verkopen of aankopen behoort in de regel een hypotheek afsluiten, verlagen of verhogen. Daarom het advies ruimschoots voor św verhuizing om św (huidige) hypotheek en verzekeringen (weer) goed af te stemmen op św nieuwe situatie.


Alleen naar de hypotheekrentepercentage kijken is op de korte termijn denken. De enige juiste hypotheek is toegesneden op św persoonlijke wensen, św privé-situatie en carričrevooruitzichten.
Want op de lange termijn is een dergelijke hypotheek veel meer dan een lening om św huis te financieren.

Een maandbesparing op św hypotheekrente is snel verdiend en geeft lang rust!

logo
Voor het actuele aanbod klik op de plaatsen.
Neem contact op per e-mail Zoek huizen in Driebergen Zoek huizen in Doorn Zoek huizen in Maarn Zoek huizen in Maarsbergen Zoek huizen in Leersum Zoek huizen in Amerongen Zoek huizen in Elst Zoek huizen in Rhenen Zoek huizen in wageningen Zoek huizen in de overige plaatsen Zoek huizen in het buitenland
Home Aanbod Verkoop Aankoop Service Nieuws Links Tips Contact

Willem de Zwijgerlaan 1
Doorn
logo