Heuvelrug Vastgoed begeleidt u bij de verkoop.

(Ver)kopen van Uw woning is een kwestie van gevoel, net zoals het vinden van de makelaar die bij u past.
Heuvelrug Vastgoed is zowel plaatselijk als regionaal een gerenommeerd en gedegen makelaardij.
De woningmarkt nauwlettend volgen, vraag en aanbod zorgvuldig tegen elkaar afwegen, vakmatig en realistisch aangeven hoe men het beste te werk kan gaan, waarbij de betrokkenheid, flexibiliteit en persoonlijke aandacht een belangrijke rol spelen.

De sleutel die kan leiden tot de sleutel van Uw nieuwe woning is gebaseerd op:
- deskundige, 'ouderwetse’ persoonlijke service,
- plezier in mijn werk,
- kom langs op tijden dat U tijd heeft, en neem de tijd voor U,
- werkzaamheden op basis van no-cure no-pay en alle deeldiensten bespreekbaar.

Tijdtiktdoor

TOTALE VERKOOPBEGELEIDING


Het lijkt gemakkelijk U plaatst een advertentie in de krant, op internet en zet een bord "Te Koop" in de tuin en u wacht tot iemand zich meldt die de prijs betalen wilt die u in uw hoofd heeft.

Maar dat het verkopen van een huis geen doe-het-zelf-kwestie is want de verkoop van uw huis is vaak een emotionele beslissing. Wanneer u een goede prijs wilt maken kunt u dergelijke emotionele motieven maar beter uitschakelen. Dat is een veilig idee want het gaat per slot van rekening om een aanzienlijk bedrag.

Want als u zelf zou gaan onderhandelen is de kans groot dat u minder overwaarde overhoudt. De verkoop van uw eigen huis brengt nu eenmaal een emotioneel spanningsveld met zich mee wat niet ten goede komt bij zakelijke onderhandelingen.

Onderhandelen over huizen is een vak dat u het beste aan een ervaren en objectieve huizenverkoper kunt overlaten. Heuvelrug Vastgoed kent alle koopargumenten en helpt u met alle juridische of technische problemen en handelt al die lastige papierwinkel voor u af, bespaart u veel tijd, snipperdagen, ergernis, slapeloze nachten en financiële risico’s.

TARIEVEN op basis van ‘NO-CURE-NO-PAY’

1ste Makelaar

Voor het verkopen van een huis geldt; een courtage zoals overeengekomen.

2de Makelaar

Natuurlijk kunt u, uw huis sneller verkopen door de vraagprijs te laten zakken.
Dit is echter een methode die veel geld kost om nieuwe kopers aan te trekken.

Een andere en goedkopere mogelijkheid is de kans op verkoop te vergroten door het inschakelen van
Heuvelrug Vastgoed als 2de makelaar. Twee makelaars weten immers meer dan één en we gaan graag de competitie aan! Het is uw huis, uw vermogen dus u beslist!

Wellicht het belangrijkste: baat het niet dan schaadt het niet!
om Heuvelrug Vastgoed als (tweede) verkoopmakelaar in dienst te nemen.

VEEL GESTELDE VRAGEN

Eerst uw huidige huis verkopen?
Het nadeel van eerst verkopen is dat de kans bestaat dat u eerder uit uw huidige woning moet dan u uw nieuwe woning kunt betrekken. In dat geval zult u mogelijk voor extra uitgaven komen te staan zoals, huurkosten, verhuis- en/of opslagkosten. Als u uw woning wilt verkopen bent u gebaat bij een vlotte verkoopprocedure die een goede prijs oplevert.

Eerst uw droomhuis kopen?
Het voordeel van eerst kopen is dat u de prijsstelling van uw huidige woning en de verhuisdatum naar uw nieuwe huis zodanig kunt afstemmen en dat de verhuizing soepel verloopt.

Hoe lang blijft mijn woning op internet staan?
Tot op het moment dat uw woning verkocht is blijft uw advertentie op internet staan.

Hoe betaal ik de courtage aan Heuvelrug Vastgoed?
De betaling van Heuvelrug Vastgoed gaat via een eenmalige machtiging voor het verschuldigde bedrag en incasseert dit per maand. Deze machtiging maakt deel uit van de opdracht tot dienstverlening op het moment dat u besloten heeft via Heuvelrug Vastgoed uw woning te gaan verkopen.

De vraagprijs nog wijzigen?
Dat is wel mogelijk maar dat zal Heuvelrug Vastgoed voor u moeten regelen na overleg met u en een bepaalde tijdsspanne.

Moet ik nog iets doen vòòr een bezichtiging?
Een goede eerste indruk is belangrijk! Zorg dat het hele huis schoon en opgeruimd is. Doe 's avonds overal het licht aan en voer van tevoren kleine reparaties uit. Blijf in de achtergrond of afwezig en geef de belangstellende de nodige tijd en eventueel koffie na de bezichtiging als u aanwezig bent.

Hoe zit het met verborgen gebreken?
U heeft als verkoper meldingsplicht. Dit houdt in dat u alle bekende gebreken zowel juridisch als bouwtechnisch aan de koper moet melden anders kan dat later vervelende gevolgen voor u hebben. Als we niet zeker zijn van de onderhoudstoestand van uw woning kunnen we adviseren een bouwtechnische keuring te laten uitvoeren. Het rapport kunnen we dan vervolgens presenteren aan de belangstellenden bij de bezichtiging.

Waarom zou ik een bouwtechnische keuring laten uitvoeren?
Als wij twijfels hebben over de bouwkundige staat van uw woning of als er sprake is van achterstallig onderhoud zullen wij u aanraden raadzaam om een bouwtechnische keuring te laten uitvoeren. U heeft als verkoper namelijk meldingsplicht van eventuele gebreken en zo komt u later niet voor vervelende verrassingen te staan. Heuvelrug Vastgoed zal de bouwtechnische keuring voor u verzorgen tegen een zeer voordelig tarief of gratis bij een combinatie courtage .

Hoe gaat het bieden op mijn woning?
Belangstellende zullen een bod uitbrengen op uw woning. Vervolgens zullen wij deze bieding controleren en u, op de hoogte stellen van de bieding. Daarna zullen we, na overleg met u, een voorstel uitbrengen. Alle biedingen worden vooraf door Heuvelrug Vastgoed gecontroleerd, De bieder of aankoopmakelaar kan vervolgens weer reageren op uw bod.

Kan het voorkomen dat er tijdens de bezichtiging al een bod wordt uitgebracht?
Het kan voorkomen dat er tijdens de bezichtiging al biedingen worden uitgebracht of onderhandelingen plaatsvinden. Om uiteindelijk met elkaar tot een overeenstemming te komen dient het bod wel kenbaar worden gemaakt. Indien u dit bod accepteert, na overleg met u de volgende dag, kan Heuvelrug Vastgoed zorgdragen voor de afhandeling bij de notaris.

Wie doet de onderhandelingen?
De onderhandelingen doen wij voor u. U bepaalt echter zelf wat u tegenvoorstel wordt of dat u het voorstel accepteert danwel afwijst. Alle biedingen worden vooraf door Heuvelrug Vastgoed gecontroleerd en met u overlegd alvorens deze worden doorgegeven.

Wat gebeurt er als ik een bieding geaccepteerd heb?
Wanneer U het eens bent over de koopsom en de voorwaarden zal Heuvelrug Vastgoed alle gegevens aan de door de koper voorgestelde notaris zenden met het verzoek een koopovereenkomst op te stellen en deze door koper en verkoper te laten ondertekenen.

Als de woning verkocht is wanneer zal dan de koopsom worden overgemaakt?
De financiële afwikkeling van een overeenkomst vindt plaats tijdens de eigendomsoverdracht van uw woning. Enige dagen na de eigendomsoverdracht zal de koopsom op uw rekening zijn bijgeschreven. Heeft u nog schulden op de woning zoals een hypotheek dan zullen deze eerst in mindering worden gebracht op het aan u over te maken bedrag. De notaris die de overdracht behandeld zal hiervoor zorgdragen.

Hoe verlopen de zaken bij de notaris?
Nadat de kopende partij een notaris heeft uitgekozen, zal Heuvelrug Vastgoed de benodigde gegevens doorzenden naar de betreffende notaris en zal die een afspraak maken met beide partijen om de koopovereenkomst schriftelijk vast te leggen.

logo
Voor het actuele aanbod klik op de plaatsen.
Neem contact op per e-mail Zoek huizen in Driebergen Zoek huizen in Doorn Zoek huizen in Maarn Zoek huizen in Maarsbergen Zoek huizen in Leersum Zoek huizen in Amerongen Zoek huizen in Elst Zoek huizen in Rhenen Zoek huizen in wageningen Zoek huizen in de overige plaatsen Zoek huizen in het buitenland
Home Aanbod Verkoop Aankoop Service Nieuws Links Tips Contact

Willem de Zwijgerlaan 1
Doorn

Klik voor 12 verkooptips.